Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş ATV'nin yeni dizisi ile böyle dalga geçti!

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş ATV'nin yeni dizisi ile böyle dalga geçti!
ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan, Türk dizisi Akıncı'dan yeni bir video paylaşıldı. Sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan fragman hakkında bir yorum da ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi.

Geçtiğimiz haftalarda ilk kez videosu yayınlanan Akıncı dizisi, çok fazla ilgi çekmemişti ancak yeni yayınlanan video ile sosyal medyada, hızlı bir şekilde popüler oldu. Popüler olma sebebi ise süper kahramanı Batman'e fazla benzemesi. 

"BAYA FLORESAN HARCANMIŞ"

Akıncı dizisi Osmanlı kökenli bir karaktere odaklanırken, sosyal medyada güldüren eleştirilerin hedefi oldu. Ekonomist Özgür Demirtaş'ta dizi hakkında yaptığı paylaşımda, "Uzayda ortaçağ kılıcı kullanacak galiba. Bir de bayaa bir Floresan harcanmış..." yorumunu yaptı. Dizinin yönetmeliğini Veli Çelik, senaristliğini Hakan Kandal, yapımcılığını da Mehmet Yiğit Alp üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimler bulunuyor.

İşte o görüntüler: 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar