Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk olan Okan Bayülgen'den Erdoğan yorumu: 4 iş yeri sahibi oldum

Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programına konuk olan Okan Bayülgen'den Erdoğan yorumu: 4 iş yeri sahibi oldum
Youtube'da yayın yapan ve Armağan Çağlayan'ın sunduğu "Gör Beni" programına konuk olan Okan Bayülgen, 2.5 sene işsiz bırakıldığını ve bu süreçte 4 iş yeri sahibi olduğunu söyledi.

196Sekiz isimli Youtube kanalında, Armağan Çağlayan'ın sunduğu Gör Beni programına konuk olan Okan Bayülgen, Cumhurbaşkanı'na şikayet edildiğini ve 2.5 sene işsiz kaldığı söyledi. 

Bayülgen programın ilgili kısmında şu ifadeleri kullandı:

"Beni Cumhurbaşkanı'na şikayet ettiler ve Cumhurbaşkanı da bir şeyler söyledi bunun üzerine.  Ben bunun üzerine hiç kin gütmüyorum. Bu konu ile ilgili üzülmüyorum da. Hatta bana başka bir şey yaptırdı.


Beni 2.5 sene işsiz bırakmaları;  Fransa'da bankaya götürdüğüm vergisi ödenmiş paraları, o zaman iktidara yakın iş adamları milyarlarca dolar çıkartırken; oradaki 3 kuruş parayı kızımın okuması için orada belli bir meblağ tutuyordum. Onu getirdim ve burada iş sahibi oldum. Bodrum'da bir kulübüm, bir tane brasserie ve İstanbul'da gurur duyduğum bir kabare yatırımım var. 


Hakikaten ülkemize turistler de geldikleri zaman, "bu nasıl bir şey böyle bir yer mi var" diyorlar. 


Dünyadaki hiç bir yerden kopya çekilmemiş. İyi mimar, iyi mühendis ile çalışıp 300 kişilik bir kabarem ve onun altında yine bir kulübüm var. 4 tane iş yeri sahibi oldum. Sırf onlar beni şikayet ettiler ve 2.5 sene kalmama neden oldular diye ben kendime her gün gidebileceğim bir iş yeri yaptım. Hiç ülkemle, ya da başka insanlara küsmedim, bozuşmadım. Başka bir yerde de yaşamayı düşünmedim. Çok mutluyum böyle olduğu için. Beni mekancı yaptılar. Ortağı olmayan bütün yatırımı kendi yapmış, bu işlerle uğraşan ve para kazanan biri haline geldim.  

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar