Ünlü astrolog Mine Ölmez 24 Mart'a dikkat çekti! Evlenmek ve iş sahibi olmak isteyenler bunları yapsın

Ünlü astrolog Mine Ölmez  24 Mart'a dikkat çekti! Evlenmek ve iş sahibi olmak isteyenler bunları yapsın
Ünlü astrolog Mine Ölmez, Beyaz TV'de Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programına konuk oldu ve önemli tavsiyelerde bulundu. Ölmez, izleyicilere 24 Mart saat 19.36'yı işaret ederek özel bir reçete verdi.

Beyaz TV'de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programı, sunucusu Nur Viral'in liderliğinde izleyicilerle buluşuyor ve her bölümüyle sosyal medyada konuşuluyor. Program, uzman konukların katılımıyla çeşitli konuları ele alıyor. Bu seferki konuk ise ünlü astrolog Mine Ölmez'di.

728xauto-001.webp

Mine Ölmez, canlı yayında 24 Mart saat 19.36'yı vurgulayarak önemli bir enerji dönemine işaret etti. Venüs ve Jüpiter'in olumlu etkisinin bu saatte zirveye ulaşacağını belirtti ve izleyicilere özel bir ritüel önerdi.

Ölmez'in önerdiği ritüele göre, 24 Mart saat 19.36'da bir kırmızı kese alarak içine bir çubuk tarçın ve bir tutam karanfil eklemek gerekiyor. Ardından, beyaz bir kağıda istenilen kariyer hedefi yazılıp kese içine konuluyor ve hafifçe tütsüleniyor. Ölmez, kesenin yastığın altına koyarak bahar boyunca kullanılması tavsiye ediyor.

18622157-728xauto.webp

Aynı şekilde, evlenme isteği olanlar içinse açık pembe veya beyaz renkli bir kese içine gül koyulması öneriliyor. Gülle birlikte yazılan evlilik dileği kağıtla birlikte kesenin içine konulup tütsüleniyor ve yastığın altına konarak her gece aynı dileklerin tekrarlanması gerekiyor.

yy.jpg

Nur Viral'in programındaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Mine Ölmez'in açıklamalarına; 'Denemek bedava', 'Bu tarihe alarm kurdum', 'Tüm dileklerimiz kabul olsun' gibi yorumlar yapıldı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar