İbrahim Uslu'dan 'Alevi' çıkışı: Türkiye böyle kurtulacaksa...

İbrahim Uslu'dan 'Alevi' çıkışı: Türkiye böyle kurtulacaksa...
İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral'ın Kılıçdaroğlu hakkında sarf ettiği sözler siyasetin gündemine otururken, Millet İttifakı içinde çatlak bekleyenlere kötü haber Akşener'den geldi. Sakarya'da vatandaşa seslenen Akşener, Oral'ın sözleri dolayısıyla başta Kılıçdaroğlu olmak üzere kırılan tüm Alevi vatandaşlardan özür dilediğini söyledi. Bu sözler üzerine açıklama yapan ünlü anketçi İbrahim Uslu, ''Bu ülke insanlara mezhebine göre oy veren kişilerin oyu ile “kurtulacak”sa kurtulmasın…'' yorumu

ÜNLÜ ANKETÇİ AÇIKLADI: ADAYIN KİM OLACAĞINI BİLMİYORUM AMA...

Türkiye son birkaç gündür İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral''ın Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı çıkışı konuşuyor. 

Oral, Youtube üzerinden katıldığı bir yayında ''''Kemal Kılıçdaroğlu''nun alevi kimliği'''' hakkında gelen soruya verdiği yanıt sonrasında yayımladığı bir video ile özür dilemişti.

İBRAHİM USLU''DAN PAYLAŞIM

Eski ANAR Araştırma Şirketi Yöneticisi İbrahim Uslu, Türkiye''nin gündemine oturan konu hakkında çok konuşulan bir çıkış yaptı. Kişisel Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan İbrahim Uslu, ''''Bu ülke insanlara mezhebine göre oy veren kişilerin oyu ile “kurtulacak”sa kurtulmasın…'''' yorumu yaptı. 

İbrahim Uslu''nun paylaşımı şöyle:

Kimin cumhurbaşkanı adayı olacağını henüz kimse bilmiyor, ama eğer bu ülke insanlara mezhebine göre oy veren kişilerin oyu ile “kurtulacak”sa kurtulmasın…

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar