Ünlü anketçi Erdoğan'ın en çok korktuğu ismi açıkladı: Tartışmasız ondan endişe ediyor

Ünlü anketçi Erdoğan'ın en çok korktuğu ismi açıkladı: Tartışmasız ondan endişe ediyor
MetroPOLL Araştırma'nın Kurucusu Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en çok korktuğu ismi açıkladı. Sencar, "Bir miktar da psikolojik olarak çekindiğini düşünüyorum" dedi.

AHMET UNUTGAN-GÜNBOYU

Ünlü anketçi Özer Sencar, "Erdoğan'ın en çok korktuğu veya çekindiği aday, endişe ettiği aday hiç tartışmasız Ekrem İmamoğlu'ydu" ifadelerini kullandı.

Medyascope'den Ruşen Çakır'a konuşan Özer Sencar'ın açıklaması şöyle:

Erdoğan için en güvenli aday garantili aday Kılıçdaroğlu'ydu. En çok korktuğu aday veya çekindiği aday endişe ettiği aday hiç tartışmasız Ekrem İmamoğlu'ydu.

Ekrem İmamoğlu'ndan bir miktar da psikolojik olarak çekindiğini ben düşünüyorum. Erdoğan gibi bir adamı iki defa yendi. Hatta Beylikdüzü Belediye Başkanlığı'nı da katarsanız CHP İmamoğlu eliyle Beylikdüzü'nü AK Parti'den aldı.

Ekrem İmamoğlu Erdoğan'ı üç defa yendi. Bu Erdoğan gibi çok güçlü bir liderde psikolojik olarak yıkıma bile sebep olur. Ve ona karşı müthiş bir tedbir düşünür. Şimdi Kılıçdaroğlu'nun adaylığını sağladı Erdoğan. Kılıçdaroğlu buna razı oldu ve çıktı ortaya. Ondan sonra Erdoğan mıntıka temizliğine başladı.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar