Kar küreme aracının altında kalmıştı! İlk fotoğraf geldi

Kar küreme aracının altında kalmıştı! İlk fotoğraf geldi
‘Ölümcül Tuzak’ ve ‘Hırsızlar Şehri’ filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen ‘William Brandt’i Jeremy Renner’ın, kar kürerken kaza geçirmişti. Sağlık durumunun kritik olduğu söylenen Hollywood yıldızından bir paylaşım geldi.

Marvel Sinematik Evreni''nin ''Hawkeye''ı Jeremy Renner''ın evini yolunu kapatan karı küremek isterken aracın altında kalarak ciddi bir kaza geçirmişti. Apor topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olmadığı ve kan kaybettiği öğrenilmişti. Renner’den güzel haber geldi.

"YAZAMAYACAK KADAR BERBATIM"
51 yaşında ünlü aktör sosyal medya hesabından hastane yatağından bir fotoğraf paylaştı. Jeremy Renner, "Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şimdi yazamayacak kadar berbatım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum" ifadelerini kullanan oyuncun yüzündeki derin yaralar ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu kaza haberiyle sevenlerini üzse de paylaşımı herkesin rahat bir nefes almasına neden oldu. Paylaşıma Avengers filminin yıldızlarından oyuncuya destek ve geçmiş olsun mesajları geldi.

İLK MÜDAHALEYİ KOMŞUSU YAPTI
Çalışır haldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner''ın araç tarafından ezildiği öğrenildi. Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar