Ünlü aktörün sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!

Ünlü aktörün sağlık durumuyla ilgili flaş gelişme!
‘Ölümcül Tuzak’ ve ‘Hırsızlar Şehri’ filmleriyle iki kez Oscar’a aday gösterilen ‘William Brandt’i Jeremy Renner’ın, kar kürerken kaza geçirmişti. Hollywood yıldızının sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Renner'ın bir ameliyat daha geçireceği belirtildi.

Renner’ın kar kürerken bir kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti. Jeremy''nin aldığı yaralar sebebiyle durumunun kritik ancak mevcut olarak stabil olduğu belirtilmişti.

"YARALANAN TEK KİŞİ"
Yaşanan kazaya dair Washoe İlçesi Şerif Ofisi tarafından şöyle açıklandı: "1 Ocak 2023, sabah saat 09:00 civarında, Washoe İlçesi Şerif Ofisi, Nevada, Reno''daki Mt. Rose Otoyolu bölgesinde ağır yaralanmayla sonuçlanan bir kazaya müdahale etti. Ekipler olay yerine vardıklarında sağlık görevlileriyle koordineli olarak Bay Jeremy Renner''ın bir sağlık helikopteriyle yerel bir bölge hastanesine tıbbi nakli yapıldı. Jeremy Renner, bu kazada yaralanan tek kişi olarak kayıtlara geçirildi."

KAR KÜREME ARACININ ALTINDA KALDI
Jeremy Renner, kendi kullandığı kar küreme aracının altında kaldığı ve araç tarafından ezilerek ciddi şekilde yaralandığı söylendi.

AMELİYAT OLACAK
Hastaneden gelen açıklama ise ; Renner’ın künt göğüs travması geçirdiği ve aracın bacağının üzerinden geçtiği söylendi.

Ünlü oyuncunun, hastaneye kaldırıldıktan sonra bir operasyon geçirdiği ancak ikinci bir ameliyat daha geçirmesi gerektiği belirtildi.

KOMŞUSU YARDIMINA KOŞTU

Çalışır hâldeki kar küreme aracından inip, karların arasına dalan Jeremy Renner''ın araç tarafından ezildiği öğrenildi. Doktor komşusunun, çok kan kaybeden ve bacağı ciddi şekilde yaralanan aktöre ilk müdahaleyi yaptığı öğrenildi.

Ünlü aktörün bacağına doktor komşusu tarafından turnike yapılıp, helikoptere binene kadar daha fazla kan kaybetmemesi sağlanmaya çalışıldığı da konuşuluyor. Renner’ın bilincinin açık olduğu ve konuşabildiği de öğrenildi.

Öte yandan kendisi gibi oyuncu olan Sonni Pacheco ile 2014 yılında nikah masasına oturmuş ancak çiftin birlikteliği çok uzun sürmemişti. Pacheco, 2015''te boşanarak, yollarını ayırmıştı.

İkilinin bu birlikten 9 yaşında Ava Berlin Renner adında çocuğu bulunuyor. Renner, kızının yüzünü sosyal medyada göstermeyi pek tercih etmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar