Kılıçdaroğlu ve Özdağ anlaşmaya vardı: Ortak metin üzerinde çalışılıyor!

Kılıçdaroğlu ve Özdağ anlaşmaya vardı: Ortak metin üzerinde çalışılıyor!
Sözcü TV'nin iddiasına göre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbşakanlığı seçimlerinin 2. turunda Millet İttifakı'nı desteklemesi için Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile anlaşmaya vardı. İkilinin uzlaşacağı ortak metnin yarın 11.00'de Özdağ tarafından ilan edilmesi bekleniyor.

Damla Baylan / Günboyu

Sözcü TV'nin CHP'ye yakın kaynaklara dayandırdığı habere göre; bugün, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, 28 Mayıs'ta yapılacak 2. tur seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik destek açıklamasının ardından bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ortak bir metin konusunda anlaşmaya vardı.

Oğan'ın Cumhur İttifakı'na yönelik destek açıklamasından dakikalar sonra, söz konusu kararın Zafer Partisi'ni bağlamadığını duyuran Özdağ, partisinin kurumsal görüşünü yarın saat 11.00'de açıklayacağını belirtmişti.

"ANLAŞMAYA VARILDI"

Yaptığı açıklamada Özdağ, "Sayın Sinan Oğan’ın açıklaması sadece kendi politik tercihidir. Bu açıklama Zafer Partisi’ni temsil etmemekte ve bağlamamaktadır. Zafer Partisi adına açıklama yarın saat 11.00’de benim tarafımdan yapılacaktır." ifadelerini kullanırken, günün ilerleyen saatlerinde Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasında ikinci bir görüşme gerçekleşti.

İki ismin yemek yediği bir fotoğraf basına servis edilirken, görüşmenin başlamasından dakikalar sonra Sözcü TV tarafından yapılan haberde ikili arasında anlaşmaya varıldığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar