Ümit Özdağ hiç bu kadar sinirlenmemişti! Babasına hakaret edenlere Adnan Menderes'in oğlunun yazdığı telgrafı gösterdi

Ümit Özdağ hiç bu kadar sinirlenmemişti! Babasına hakaret edenlere Adnan Menderes'in oğlunun yazdığı telgrafı gösterdi
Son dönemlerde sosyal medyada Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın siyasetçi olan babası Muzaffer Özdağ'a yönelik "darbeci" suçlamaları yapılıyordu. Konuyla ilgili gözlerin çevrildiği Ümit Özdağ sessizliğini bozdu.

Ümit Özdağ, babasına "darbeci", "CIA yetiştirmesi" gibi sözlerle hakaret eden Gerçek Hayat dergisi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer'e X hesabı üzerinden çok sert yanıt verdi.

Ümit Özdağ X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda;

"Allahsız, şerefsiz alçak bir adam ve pelikan terör örgütünün bütün sanal teröristleri günlerdir 2002’de Vefaat eden babam rahmetli Muzaffer Özdağ’a hakaret ediyor, rahmetli Adnan Menderes’in yüzünde sigara söndürmüştü yalanını söylüyorlardı. Oysa böyle bir olay olmadığı gibi rahmetli babam Adnan Menderes’in idam edilmemesi için MBK’ya mektup yazmıştı. Bütün bunları bilen rahmetli Aydın Menderes ile babam 1970’li yıllardan başlayarak dost oldular. Babam Vefaat edince başsağlığı telgrafı çekenlerden birisi de rahmetli Aydın Menderes’ti. Ahlaksız yalanlarınız ile cehennemde yanın." diye yazdı

Ümit Özdağ aynı zamanda babasının ölümü sonrası Adnan Menderes'in oğlu Aydın Menderes tarafından yollanan başsağlığı telgrafını paylaştı.

f67yiesw0aaabe8.jpeg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar