Türkeş'in kızından Soylu'ya destek veren Bahçeli'ye zehir zemberek sözler: Türkiye çoktan kurtulmuştu

Türkeş'in kızından Soylu'ya destek veren Bahçeli'ye zehir zemberek sözler: Türkiye çoktan kurtulmuştu
Uzun süre Ayhan Bora Kaplan olayı ile anılan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı 'destek' açıklaması ses getirdi. Bunun üzerine Alparslan Türkeş'in kızı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş,'tan Bahçeli’ye tepki geldi.

Ankara’da yer altı dünyasında 'Kaplan' grubu olarak bilinen ve 15 Temmuz gecesi eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte ellerinde kalaşnikof silahlarla TRT önünde verdikleri pozla gündeme gelen çetenin lideri Ayhan Bora Kaplan ve Süleyman Soylu uzun süre gündemden düşmedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli ise eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında destek açıklamasında bulundu. Bahçeli, Soylu hakkındaki iddialara adeta ateş püskürdü.

“MHP, SOYLU'NUN SONUNA KADAR ARKASINDADIR”

Bahçeli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle bir adli vakıa üzerinden devamlı surette eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ve bakanlık dönemine ilişkin mesnetsiz iddialarda bulunanların potansiyel bir rövanş alma gayesine heves ettikleri elbette dikkatli ve uyanık gözlerden kaçmamaktadır. Sayın Soylu 2016 yılından 2023 yılına kadar üstlendiği bakanlık sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmiş bir devlet ve siyaset insanıdır.

Bilmeyenler için tekrar ifade etmeliyim ki, Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır.”

Devlet Bahçeli'nin eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptığı bu destek açıklaması yankı uyandırdı.

MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in kızı olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş,'tan eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıkan Devlet Bahçeli'ye tepki geldi.

“SOYLU’NUN ARKASINDA DURULDUĞU GİBİ…”

Ayyüce Türkeş Taş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Süleyman Soylu’nun arkasında durulduğu gibi Türk Milliyetçileri’ne, ülkücü davaya sahip çıkılsaydı Türkiye çoktan kurtulmuştu…

Sadece #SinanAteş cinayeti yeter bu adamı sahiplenmemek için…”

ayyuce-turkes.png

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar