Ümit Özdağ, kendisine ağır ifadelerle yüklenen Bahçeli'ye yanıt verdi

Ümit Özdağ, kendisine ağır ifadelerle yüklenen Bahçeli'ye yanıt verdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı polemik sonrası kendisine sert sözlerle yüklenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye cevap verdi. Bahçeli'nin, “Meşrebi bulanık” sözlerine yanıt veren Özdağ, “Meşrebi bulanık demez benle alakalı. Dememesi lazım. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli’nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim'' açıklaması yaptı.

ÖZDAĞ, BAHÇELİ'NİN SERT SÖZLERİNE YANIT VERDİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mülteci konusundaki sert çıkışlarıyla gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında, katıldığı bir televizyon programında sert ifadeler kullanmış, “Adam yerine, insan yerine koymam.” diye yüklenmişti. Bunun üstüne Özdağ da dün (cuma) İçişleri Bakanlığı önüne gitmek istemiş fakat polis engeliyle karşılaşmıştı. 

Yaşanan olay üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özdağ''a yönelik sert eleştiride bulunmuştu. Bahçeli yayınladığı mesajda, “Türkiye’miz amacı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay biçiminde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.” ifadelerini kullanmıştı.

BAHÇELİ''NİN SÖZLERİNE YANIT VERDİ

Bahçeli’nin açıklamalarına, katıldığı bir televizyon programında cevap veren Özdağ, çarpıcı ifadeler kullandı. ''''Benim meşrebim açıktır'''' diyen Özdağ, şöyle konuştu:

Meşrebi bulanık demez benle alakalı. Dememesi lazım. Çünkü ben Ümit Özdağ, Sayın Bahçeli’nin adaylık konuşmasını yazan kişiyim. Babam rahmetli olmadan ağır beyin kanaması sebebiyle yoğun bakımda yatarken ziyaret etmesine izin verilen iki kişi var. Biri benim diğeri Bahçeli. Meşrebim çok açıktır. Sayın Bahçeli meşrebi bulanık kişiyi 2 dönem vekil yapmaz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar