Ümit Özdağ AKP’den hangi makamı istedi? Numan Kurtulmuş gazetecilere toplantıda anlattı

Ümit Özdağ AKP’den hangi makamı istedi? Numan Kurtulmuş gazetecilere toplantıda anlattı
TV100 yazarı Özkan Tamirak, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’a Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’a ile yaptığı görüşmeyi sordu.

Tamirak, geçtiğimiz gün Zafer Partisi Genel Merkezi’nde Özdağ ile Kurtulmuş arasında geçen kritik görüşmeyi köşesine taşıdı.

Tamirak’ın “Özdağ AK Parti'den hangi makamı istemiş?” başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

“BUNU YÖNETECEK MAKAM”

Numan Kurtulmuş ile bu sabah kahvaltıda buluştuk. Merak edilenleri sorma şansımız oldu. Tabi ki en merak edilen Ümit Özdağ ile yaptığı görüşme oldu. Kurtulmuş çok sır vermese de Özdağ’ın ne istediğini söyledi. Özdağ, AK Parti’den göçmenlerin derhal gönderilmesini ve bunu yönetecek makamın kendilerine verilmesini istemiş.

Yani Özdağ, Kurtulmuş “o bende gizli” dese de İçişleri Bakanlığı’nı istemiş. AK Parti’nin böylesine önemli bir makamı kendisine vereceğine inanarak mı istemiş acaba Özdağ, bunu çok merak ettim açıkçası.

“ÜMİT ÖZDAĞ’IN İSTEĞİ KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL”

Kurtulmuş aslında çok verimli bir toplantı yaptıklarına yine vurgu yaptı. PKK, FETÖ, terörle mücadele gibi temel konular etrafında buluşulmuş. Ama Özdağ’ın istediği kabul edilebilir değil. Kurtulmuş, Cumhur İttifakı’nda al ver pazarlığı hiç olmadı diyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar