Ümit Dikbayır'dan Meral Akşener'in oğlu Fatih'le ilgili yeni iddialar! İhraç edilirse hangi partiye geçecek?

Ümit Dikbayır'dan Meral Akşener'in oğlu Fatih'le ilgili yeni iddialar! İhraç edilirse hangi partiye geçecek?
İYİ Parti’de ihraç istemiyle disipline sevk edilen Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Meral Akşener'in oğlu Fatih'le ilgili yeni iddialar ortaya atarken, partiden ihraç edilirse ne yapacağını açıkladı.

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti yönetimi hakkında yolsuzluk iddialarında bulunmuş ve kesin ihraç talebiyle 20 Kasım’da Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Dikbayır, sevk kararına rağmen istifa etmeyeceğini ve mücadelesine devam edeceğini açıklamıştı.

Sözcü’den İpek Özbey’e konuşan, Kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Dikbayır, birkaç gündür gündemden düşmeyen iddialara yanıt verdi.

İhraç edilmesi durumunda ne yapacağı sorulan Dikbayır, "Bağımsız kalacağım, AKP’ye gitmeyeceğim, iddiaların hepsi yalan” diye yanıt verdi.

"AKŞENER'İN OĞLU DÖRT SENEDİR PARTİNİN İÇ İŞLERİNE MÜDAHİL"

Akşener’in oğlu Fatih Akşener’in en az dört senedir partinin iç işlerine müdahil olduğunu ileri süren Dikbayır, “Geçici sandık ama gittikçe etkisi arttı. Ana binada da, ek binada da çalışma ofisi var… Sekreteri de var…” dedi.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar