Uludağ eteklerinde korkutan yangın!

Uludağ eteklerinde korkutan yangın!
Bursa'da, Uludağ eteklerinde akşam saatlerinde başlayan yangın, kısa süreli bir korku yaşattı. Ormanlık alandaki yangına, itfaiye ekiplerinin yarım saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi İnkaya Mahallesi'nde, saat 01.00 sularında ağaçlık alanda başlayan yangın, çevredeki vatandaşları korku dolu anlar yaşattı.

Alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Hızla olay yerine intikal eden ekipler, yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı.

aw139329-02.jpg

Yangın, ekiplerin yarım saatlik yoğun müdahalesi sonucunda kontrol altına alındı. İtfaiye ve orman ekipleri, yangının etkilerini tamamen yok etmek ve soğutma çalışmalarını tamamlamak için titizlikle çalışmalarını sürdürdü. Ancak, yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla jandarma da olay yerine intikal etti.

aw139329-03.jpg

Gece boyunca devam eden araştırmalarla, yangının başlangıç noktası ve sebebi hakkında bilgi edinmek için detaylı incelemeler yapıldı. Bu süreçte, bölge sakinleri ve yetkililer yangının kontrol altına alınmasına yardımcı olmak için yoğun çaba sarf etti.

aw139329-01.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar