Yuriy Vernydub, Ukrayna Ordusu'na katıldı!

Yuriy Vernydub, Ukrayna Ordusu'na katıldı!
Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid'i deviren Sheriff Tiraspol'un Ukraynalı Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, görevini bıraktı. 56 yaşındaki teknik adam, Rusya'nın ülkesine karşı açtığı savaş için Ukrayna ordusuna katıldı.

Sheriff Tiraspol''un Ukraynalı Teknik Direktörü Yuriy Vernydub, kulüpteki görevini bırakarak Rusya''nın açtığı savaşa karşı ülkesinin ordusuna katıldı. 56 yaşındaki teknik adamın askeri üniformayla çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada çok konuşulurken kendisine büyük destek verildi. Real Madrid''i yenerek büyük sükse yapan Moldova ekibinin teknik patronu ülkesini savunmak için görevini bıraktı.

Elemeleri geçerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması bile sürpriz olarak görülen Sheriff Tiraspol, bununla yetinmeyip dünya devi Real Madrid''i deplasmanda dize getirmeyi başarmıştı. Sheriff mucizesinin mimarı Yuriy Vernydub, Rusya işgali altındaki ülkesi Ukrayna''ya döndü ve orduya katıldı.

Ukrayna''nın kuzeyindeki Zhytomyr şehrinde dünyaya gelen 56 yaşındaki Vernydub, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafta iki arkadaşıyla birlikte askeri üniformayla görüntülendi.

KLITSCHKO KARDEŞLER DE ORDUYA KATILDI!

Geçtiğimiz günlerde dünya şampiyonu boksör Vasyl Lomachenko ile boks dünyasının efsanevi isimleri Wladimir ve Vitaly Klitschko kardeşler de Ukrayna ordusuna katılma kararı almıştı.

İŞTE SAVAŞ YORUMU 

Vernydub, Sheriff''in başında görevini sürdürürken Rusya''nın Ukrayna işgali hakkında şu açıklamaları yapmıştı:

"Eşim, iki çocuğum, iki torunum ve kardeşlerim var. Umarım savaş onlara zarar vermez. Moldova''ya döndüğümde ailemin yanına gitmek için izin isteyeğim. Yardımıma ihtiyaç duydukları sürece yanlarında olacağım."

"Ukrayna''da, Rusya saldırısı altındaki insanlar için de bir şeyler söylemek istiyorum. Ülkesini savunan herkesle gurur duyuyorum."

REAL MADRİD''İ 2-1 YENEREK...

Yuriy Vernydub yönetimindeki Sheriff Tiraspol, Şampiyonlar Ligi gruplarında Real Madrid''i 2-1 yenerek futbol dünyasının son dönemde gördüğü en büyük sürprizlerden birine imza atmıştı.

Konuk ekip Jasurbek Yakhshiboev''in golüyle öne geçmiş, Real Madrid, Karim Benzema''nın penaltısıyla skoru eşitlemişti. Ancak pes etmeyen Sheriff, Sebastien Thill''in 89. dakikada attığı golle üç puanın sahibi olmuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar