Uğur Dündar çok sert konuştu: Bu isimler CHP Genel Merkezi’ne ziyaretçi olarak bile alınmamalı

Uğur Dündar çok sert konuştu: Bu isimler CHP Genel Merkezi’ne ziyaretçi olarak bile alınmamalı
Gazeteci Uğur Dündar, "CHP genel merkezine ziyaretçi olarak bile alınmamalı" diyerek çok sert bir seçim eleştirisinde bulundu.

Deneyimli Gazeteci Uğur Dündar, “CHP genel merkezine ziyaretçi olarak bile alınmamalı” diyerek seçimlere dair sitemini dile getirdi.

Dündar, Sözcü’deki köşesinde şunları aktardı:

“Bunlar geçiştirilebilecek iddialar değil. Tam tersine seçmenin “sandıklara hakimiz” denilerek yanıltıldığını ortaya koyan vahim açıklamalar. Üzerinden üç gün geçmiş olmasına karşın yetkili birilerinin çıkıp “Hayır, Gökhan Günaydın doğru konuşmuyor. İşte tüm sandıklardan gelen ıslak imzalı tutanaklar, işte sandık görevlilerimizin isim listeleri” diyememiş olması da ayrıca üzüntü verici.

‘SEÇMENİ O GÜN SANDIĞA NASIL GÖTÜRECEKSİNİZ’

Bu skandalın sorumluları kimlerse derhal tespit edilip görevlerinden uzaklaştırılmalı ve bir daha da CHP Genel Merkezi’ne ziyaretçi olarak bile alınmamalı!.. Zira seçim süreci başlar başlamaz “Sandık güvenliği çok önemli. Muharrem İnce, ‘2018 seçimlerinde 10 binden fazla sandıkta görevli bulundurulmadı’ diyor. Bu kez de aynısı olmamalı” demekten dilimizde tüy bitti. Ama şimdi görüyoruz ki her seferinde “Merak etmeyin, tüm sandıklara hakim olacağız” diye cevap verenler bizi doğru bilgilendirmemişler!.. 10 ay sonra yerel yönetim seçimleri var. Şimdi soruyorum; Gerçek dışı söylemlerle yanılttığınız seçmeni o gün sandığa nasıl götüreceksiniz?...”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar