Twitter’ın kurucusu Block’a önemli bir ismi atadı!

Twitter’ın kurucusu Block’a önemli bir ismi atadı!
Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey’in girişimlerinden birisi olan Block, önemli isimlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. MIT Media Lab’in Dijital Para Birimi Girişimi’nin lideri Neha Narula, ödeme teknoloji firması Block’un yönetim kadrosuna katıldı.

MIT Media Lab’in Dijital Para Birimi Girişimi’nin mevcut direktörü Neha Narula, ödeme teknolojisi firması Block’un yönetim kadrosuna dahil oldu.

Kısa bir süre önce yapılan 8-K duyurusuna göre, Narula’nın geçmiş deneyimleri arasında Google’da yazılım mühendisi olarak çalışmak yer alıyor. Ayrıca Narula, New York Federal Rezerv Bankası’nın İnovasyon Danışma Konseyi’nde hizmet veriyor.

Narula’nın konu hakkında yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Uzun süredir, Block’un finansal sisteme katılımı kolaylaştıran basit ve erişilebilir ürünler oluşturma çabalarını takdir ediyorum. Açık kaynaklı yazılımların kudreti ve açık protokollerin para transfer etme yöntemlerimizi dönüştürme kabiliyeti konusunda ortak temel değerlere sahibiz. Block’un yönetim kadrosuna katılmaktan ve bu şirketin ekonomik güçlendirme hedefine katkı sağlamaktan dolayı gurur ve heyecan duyuyorum.

Son olarak Narula, Block’un yönetim kuruluna, şirketin kurucusu Jack Dorsey ve müzik endüstrisi devi Shawn “JAY-Z” Carter ile birlikte katılıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar