Muharrem İnce CHP'lilerin ''Bize katıl'' teklifine ne yanıt verdi?

Muharrem İnce CHP'lilerin ''Bize katıl'' teklifine ne yanıt verdi?
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından parti başkanlığına kimin geçeceği de merak konusu oldu. TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, Muharrem İnce’nin Kılıçdaroğlu’nun önerisine sıcak baktığını açıkladı.

TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaoğlu’nun arasındaki başkanlık mevzusuna ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı. Aktaş, Kılıçdaroğlu’nun “Muharrem İnce de CHP’nin öz evladı. Onu da bir şekilde CHP listelerine dâhil ederseniz çok iyi olur” dediğini aktardı.

“MUHARREM İNCE DE CHP’NİN ÖZ EVLADI”

Erdoğan Aktaş, Kılıçdaroğlu''nun CHP’nin eski genel başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın''ı Meclis''te ağırladığını aktardı. Kılıçdaroğlu''nun bu üç siyasetçinin "Bu kadar parti ile ittifak yapıyorsunuz. Onlara milletvekili kontenjanı veriyorsunuz. Muharrem İnce de CHP’nin öz evladı. Onu da bir şekilde CHP listelerine dâhil ederseniz çok iyi olur" önerisine sıcak baktığını ifade eden Aktaş, devamında şunları kaydetti:

Bu öneri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da çok olumlu karşılandı. Şimdi CHP temsilcileri Memleket Partisi ile temasa geçecek. Haberi duyar duymaz bin de Muharrem İnce’ye aradım. Bana verdiği yanıt tecrübeli bir siyasetçi olarak kısa ve netti: ''Dereyi görmeden paçaları sıvamam.'' (...)"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar