Tüylenen montlara son! Kuru temizlemecilerin gizli sırrı bulaşık süngerinde

Tüylenen montlara son! Kuru temizlemecilerin gizli sırrı bulaşık süngerinde
Soğuk kış aylarında tüylenen montlar ve kazaklar, hepimiz için rahatsız edici olabilir. Bu tüylenmeler, kötü bir görüntüye ve rahatsız bir hisse neden olabilir. Ancak tüylenen montlardan kurtulmanın oldukça basit bir çözümü bulunuyor. Kuru temizlemecilerin bile sıklıkla kullandığı bir yöntemle, evde kolayca tüylenmelerden arınabilirsiniz. Peki, bu yöntem nedir? İşte ayrıntılar...

Montlarınız tüylenme sorunu nedeniyle kullanmaktan kaçınanlardan mısınız? Artık montlarınızdan vazgeçmeye gerek yok, çünkü basit bir yöntemle tüylenen montlarınıza yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Peki, kuru temizlemecilerin sıkça başvurduğu bulaşık sünger yöntemi nasıl uygulanıyor? İlk olarak, montunuzu bir ütü masasına düzgün bir şekilde yerleştirin. Ardından, bulaşık süngerinin sert kısmını kullanarak montunuzun üzerini adeta ütü yapar gibi tüylerin üzerine nazikçe sürün.

Tüylenen montunuzda belirgin bir değişim görmek için bu yöntemi kullanırken dikkatli olmak önemlidir. Eğer montunuz yeni alındıysa ve kumaşı yün veya peluşsa özellikle titiz davranmalısınız. Bu durumda, montu satın aldığınız mağazaya göstermek ve önerilerini almak da faydalı olabilir.

sunger.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar