Türkiye Kupası'nda kura çekimi tarihi belli oldu

Türkiye Kupası'nda kura çekimi tarihi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki çeyrek ve yarı finallerin kura çekimi, 12 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek ve yarı final eşleşmeleri belirleyecek olan kura çekimi, futbolseverleri heyecanlandırmaya hazırlanıyor.

TFF'nin resmi açıklamasına göre, kura çekimi 12 Şubat Pazartesi günü, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilecek.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki son 16 turu maçlarının ardından çeyrek finale yükselen 8 takımın temsilcisinin katılacağı kura çekimi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Kura çekimi, A Spor kanalından naklen yayımlanacak ve futbolseverler, takımlarının kura sonuçlarını canlı olarak takip edebilecekler.

Çeyrek ve yarı final eşleşmelerine yüksek bir rekabetin damga vurması beklenirken, turnuvanın favori takımları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir seribaşı olarak kura çekimine katılacaklar. Seribaşı olmayan takımlar ise Trabzonspor, Ankaragücü, Fatih Karagümrük ve Konyaspor olarak belirlendi.

Futbolseverler, kura çekimi sonucunda hangi takımların eşleşeceğini ve heyecan dolu çeyrek ve yarı final maçlarının nasıl bir mücadeleye sahne olacağını izlemek için 12 Şubat tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar