Türkiye, corona virüse karşı hazırlanıyor

Türkiye, corona virüse karşı hazırlanıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'Türkiye'de corona virüs vakasına rastladık' açıklamasının ardından kolanyacılara akın eden vatandaşlar, çok sayıda kolonya satın aldı.

Corona virüs onlara yaradı

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs, Türkiye'ye de sıçradı. 

İzmit'te, 73 yıldır faaliyet gösteren kolonya firmasının satış mağazasında, koronavirüse karşı önlem almak isteyenler yoğunluk oluşturdu. Yüksek talebe hazırlıksız yakalandıklarını söyleyen işletme sahibi Emine Olguntürk, "Bugün hazırlıksız yakalandık. Böyle giderse gece çalışıp üretim yaparız" diye konuştu. 

 

Yüksek talebe hazırlıksız yakalandıklarını söyleyen Emine Olguntürk, "Bugün hazırlıksız yakalandık. Normalde, bayram zamanlarında, müşterilere hizmet veririz ama dışarıya çok fazla siparişimiz olmaz. Belli bir orandaki siparişlere de hazırlığımız vardır. Bu sefer dışarıya da çok fazla kargo yaptık. O yüzden bugün kendi müşterilerimize bakamadık. Böyle giderse gece çalışıp üretim yaparız. Yarın bu sıkışıklığı yaşamamak için daha hazırlıklı oluruz. Son çare olarak kargoları da keserek dışarıya vermemeyi düşünüyoruz" dedi. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar