Turkish Drama Gala’sında tartışma yaratan Ayasofya detayı!

Turkish Drama Gala’sında tartışma yaratan Ayasofya detayı!
Miami Beach’te düzenlenen Turkish Drama Gala gecesinde ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün sahnede yer aldığı sırada arka plana yansıtılan Ayasofya görseli sosyal medyada tepki topladı.

Miami Beach'teki Temple House'da gerçekleşen törende, Türk dizilerinin Latin Amerika'ya satışının 10. yılı kutlandı. Törene katılan başarılı oyuncu Neslihan Atagül, sahneye 'Turkish Drama Queen' (Türk Dizilerinin Kraliçesi) olarak davet edildi.

w.jpg

Gecede, Ayasofya Camii fotoğraflarının arka planda kullanılması, saygısızlık olarak yorumlandı. Universal Cinergia Dubbing tarafından ev sahipliği yapılan etkinlikte, Özgür Masur tasarımıyla şıklığını konuşturan Neslihan Atagül, güzelliğiyle tüm davetlilerin dikkatini çekti. Törene katılan Neslihan Atagül'ün eşi Kadir Doğulu da geceye eşlik etti.

Gecenin sonunda otelde dinlenmeye çekilen Neslihan Atagül, yatak üstünde çekildiği pozları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

k.jpg

Güzelliği ve başarılı kariyeri ile davetlileri etkileyen Neslihan Atagül, İspanyolca olarak yaptığı teşekkür konuşmasıyla etkinliği tamamladı. Ünlü oyuncu, Fatih Harbiye dizisindeki rol arkadaşı Kadir Doğulu ile 8 Temmuz 2016'da dünya evine girmişti.

ttt.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar