Türk Telekom'dan ev interneti fiyatlarına rekor zam! İnternet sahibi herkesi etkileyecek...

Türk Telekom'dan ev interneti fiyatlarına rekor zam! İnternet sahibi herkesi etkileyecek...
Türkiye'de en fazla ev/iş yeri internet abonesine sahip olan Türk Telekom, aynı zamanda pek çok alt kuruluşa 'yer sağlayıcı' olarak hizmet veriyor. 1 Ekim itibarıyla yeni tarife fiyatlarını yayınlayan Türk Telekom'a kullanıcılar tepki verirken, en ucuz tarife fiyatı adeta dudak uçuklattı.

Enflasyon, sosyal hayatı etkisi altına alıp, milyonlarca insanı tabiri caizse eve hapsederken, evde yaşamanın faturası da günden güne artıyor.

Pandemi sonrası binlerce şirketin kalıcı olarak evden çalışmaya geçmesi, artan fiyatlar sornasında masraf yapmamak için internette saatler harcayan milyonların ortaya çıkması, internet firmalarını harekete geçirdi. Türk Telekom, 1 Ekim itibarıyla geçerli olacak yeni tarife fiyatlarını yayınlarken, fiyatları gören kullanıcılar sosyal medyada "Bu fiyatlar internet aboneliğini iptal ettirir" tepkisi verdi.

TAAHHÜDÜ BULUNAN ABONELİKLER ETKİLENMEYECEK

Yapılan açıklamaya göre bireysel ve kurumsal internet ücretlerine 200 liraya kadar zam gelecek. En ucuz paket 600 liradan başlayacak.

Öte yandan gerçekleştirilen zam, taahhüdü bulunan abonelikleri kapsamayacak. Türk Telekom, abonelerine 24 aya varan taahhüd imkanı sunarken, bu süreç içerisinde fiyatların değiştirilmeyeceğinin garantisini veriyor.

Paylaşılan yeni fiyat listesi şu şekilde...

fiyat-1.webp

fiyat-5.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar