Deprem bölgesi için kampanya başlatmıştı! THY’den yeni düzenleme

Deprem bölgesi için kampanya başlatmıştı! THY’den yeni düzenleme
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından Türk Hava Yolları deprem bölgelerinde geçerli kampanya başlatmıştı. THY’den ek bir bilgilendirme daha geldi. Bilgilendirmeyi THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından açıkladı.

Deprem sonrası faaliyetlerini sürdüren THY deprem bölgelerinde geçerli kampanya düzenlemişti. Türk Hava Yolları’ndan ek bir açıklamayı Basın Müşaviri Yahya Üstün, açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. İşte o açıklama…

Kahramanmaraş’ta art arda gelen depremlerin ardından Türk Hava Yolları deprem bölgelerinde kampanya başlatmıştı. THY’den ek açıklama daha geldi. Basın Müşaviri Yahya Üstün, yaptığı açıklamada deprem için başsağlığı ve üzüntülerini paylaşırken, "9 Şubat 2023 ve öncesinde düzenlenmiş olması koşuluyla 6 Şubat 2023-28 Şubat 2023 tarihleri arasında olan yurt içi uçuşlarınızı ücretsiz olarak değiştirebilir veya biletlerinizi kesintisiz olarak iade edebilirsiniz. Bilet değişikliği ve iade işlemlerinizi 31 Mart 2023 tarihine kadar internet sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar