Türk gezgin Ceren Yılmaz Afrika'da böyle tacize uğradı

Türk gezgin Ceren Yılmaz Afrika'da böyle tacize uğradı
Sosyal medyada içerik üreticiliği yapan Ceren Yılmaz çekim yapmak amacıyla gittiği Etiyopya’da taciz edildi. Fenomen gezgin, o anları böyle paylaştı.

Sosyal medyada içerik üreticiliği yapan Ceren Yılmaz, kendi projesi için Etiyopya'ya gitmesinin ardından yaşadığı tatsız olayı sosyal medya hesaplarından paylaştı. Fenomen isim, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'da bulunan bir otelde kaldığı ilk gün, market alışverişi için dışarı çıktığı sırada bir taciz ve şiddet olayına maruz kaldı. Kameraya yansıyan bu üzücü anlar, Ceren Yılmaz'ın yaşadığı korku dolu anıları gözler önüne serdi.

Yerel birisinin saldırısına uğradığı anlar kameralara yansıdı. Yılmaz, kollarında çok sayıda yara izi olan bir kişinin saldırısına uğradı. Olayın ardından Alman uyruklu bir kişinin yardımına koştuğunu belirten Ceren Yılmaz, yaklaşık 20 Etiyopyalı erkeğin sadece izlediğini ifade etti.

Sosyal medya içerik üreticisi, olayın hemen ardından yaptığı açıklamada, Etiyopya'nın özellikle kadınlar için tehlikeli olabileceğini ve şiddetin şikayet edilebilecek bir merci bulunamamasının üzücü olduğunu vurguladı. Yılmaz, gezginlerin Etiyopya'ya seyahat etmeleri durumunda özellikle kadınların dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, lokal bir rehberle seyahat etmelerini önerdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar