Turhan Çömez AKP'nin İYİ Parti'ye karşı gizli planını deşifre etti! İlk kez burada anlatıyorum dedi

Turhan Çömez AKP'nin İYİ Parti'ye karşı gizli planını deşifre etti! İlk kez burada anlatıyorum dedi
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Balıkesir Milletvekili Adayı Turhan Çömez, TV5 ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ÖZLEM BARAN / GÜNBOYU

Çömez, katıldığı Ankara Kulisi programında iktidar partisinin İYİ Parti’ye karşı operasyon hazırlığında olduğunu iddia etti.

İşte Turhan Çömez’in canlı yayında dikkat çeken açıklamaları:

“BUNU İLK KEZ BURADA PAYLAŞIYORUM”

Sahada muazzam bir dinamizm var, muazzam bir heyecan var. İYİ Parti’ye çok büyük bir ilgi olduğunu söyleyebilirim. Bunun zaten iktidar farkında. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde bir algı operasyonu başlayacak. Bunu ilk kez sizin ekranlarınızda paylaşayım.

“PARTİNİN OY ORANI DÜŞÜK OPERASYONU”

Partinin oy oranının düşük olduğuna dair bir algı operasyonu başlayacak. Kimi çevrelerce kurgulandı. Önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek. Yandaş meydada bir bombardıman başlatılarak, İYİ Parti’ye taarruzlar yapılacak. Tabi bu senaryoda ellerinde patlayacak.

“İYİ PARTİ YÜZDE 15’TEN YÜZDE 20’LERE TIRMANDI”

Sahada muazzam bir ilgi var, sandıklar açıldığında bu yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu görecekler. Muhteşem bir değişim arzusu var. Balıkesir özelinde de Türkiye genelinde de bir dinamizm, halk var.İYİ Parti’nin yüzde 15’ler 20’lere tırmanacağını söyleyebilirim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar