beIN Sports yorumcusu Olcay Çakır Trabzonspor'un yeni hocasını canlı yayında duyurdu! Süper Lig'te aktif görev yapan bir isim

beIN Sports yorumcusu Olcay Çakır Trabzonspor'un yeni hocasını canlı yayında duyurdu! Süper Lig'te aktif görev yapan bir isim
Kötü günler geçiren Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor’un teknik direktör arayışıyla ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Sırasıyla Abdullah Avcı ve Orhan Ak''ın ayrılıklarının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Spor Toto Süper Lig''in son şampiyonu Trabzonspor için gündeme ligimizden bir isim geldi.

Teknik direktörlük koltuğu için Sergen Yalçın ve Slaven Bilic gibi isimlerle görüşen bordo-mavililer yeni hocasını açıklamak için ince eleyip sık dokuyor.

“TRABZONSPOR ANDREA PİRLO İLE TEMAS HALİNDE”

beIN Sports''ta yayınlanan Gün Ortası adlı programda konuşan ünlü yorumcu Olcay Çakır "Trabzonspor, dün akşam Andrea Pirlo ile VavaCars Fatih Karagümrük yönetiminden izin alarak bir görüşme gerçekleştirdi. Nihai karar, bugün verilecek fakat büyük ihtimalle Andrea Pirlo ile anlaşıldı." ifadeleri ile Trabzonspor''un Andrea Pirlo ile temas halinde olduğunu açıkladı.

PİRLO’NUN 30 HAZİRAN’DA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Geçtiğimiz yaz Fatih Karagümrük ile 1 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan futbol efsanesinin İstanbul ekibi ile olan kontratı 30 Haziran''da son buluyor. Karagümrük''ün başında 26 Süper Lig maçına çıkan 43 yaşındaki Andrea Pirlo takımı ile maç başı ortalama 1.31 puan topladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar