Turabi hakkında çıkan o haberlere isyan etti

Turabi hakkında çıkan o haberlere isyan etti
Turabi Çamkıran, son zamanlarda sağlık sorunlarında problem yaşıyor. Sakatlık nedeniyle Survivor'a veda eden Çamkıran, son dönemde hakkında çıkan asılsız haberlere isyan etti.

Survivor'ın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Turabi, diğer yarışmacılarla yaşadığı tartışmalar ve polemiklerle sık sık adından söz ettiriyordu. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi, Turabi Çamkıran Survivor'dan ayrılmış durumda.

640xauto-001.webp

Sağlık sorunları nedeniyle Survivor All Star 2024'e veda eden ve son günlerde yoğun bakıma alındığı bildirilen Turabi, sosyal medyada dolaşan yanıltıcı haberlere karşı çıkarak bir açıklama yaptı. Çamkıran, Dominik'te olmadığını, başka bir Latin ülkesinde tedavi gördüğünü belirtti ve sağlık mücadelesini sürdürdüğünü dile getirdi. Ayrıca yeni müzik kariyeri için besteler ve şarkılar ürettiğini duyurarak, müzik dünyasında sarsıcı bir etki yaratacağını vurguladı.

Turabi'nin paylaşımında, "Her kim benim hakkımda sosyal medyaya yalan haber koyuyorsa bütün dünya da ona k.ysun" ifadesi dikkat çekti. Bu sert tepkiyle birlikte, Çamkıran'ın hayranları ve sevenleri de onun yanında yer aldı. Yakın zamanda çıkacak olan yeni müzikleriyle adından söz ettireceğini belirten Turabi Çamkıran, "Beybi beybi" isimli parçasının herkesin ilgisini çekeceğini söyledi.

18523098-728xauto.webp

s.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar