Tüm mal varlığına el koyulan fenomen Eylül Öztürk ilk kez konuştu

Tüm mal varlığına el koyulan fenomen Eylül Öztürk ilk kez konuştu
Dilan Polat, Tayyar Öz’den sonra hakkında soruşturma başlatılıp tüm mal varlıklarına el konulan ünlü fenomen Eylül Öztürk, söz konusu konu hakkında ilk kez konuştu.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklandıktan sonra tüm gözler lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomenlere çevrilmişti. Bakanlık ise harekete geçerek 600 fenomen hakkında inceleme başlatmıştı.

Vergi kaçırma iddialarının ardından tutuklanan Dilan Polat'ın 2019 yılında paylaştığı ve sosyal medyanın 'şampiyonlar ligi' olarak adlandırdığı fotoğrafta bulunan aralarında hakkında soruşturma açılan Eylül Öztürk'ün de bulunduğu 12 kişinin tüm mal varlıklarına el konuldu.

ese.jpg

Ünlü fenomen Eylül Öztürk konu hakkında şu ifadeleri kullandı;

"Kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmadıkça kimse suçlu değildir. Hakkımda mahkumiyet kararı varmış gibi hareket ediliyor. Beni en çok üzen nokta budur."

-001.jpg

''BENİ ÜZEN NOKTA...'

Bilindiği üzere, kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmadıkça hiç kimse suçlu ilan edilememesine rağmen, basında yer alan haberlerde sanki hakkımızda bir mahkumiyet kararı varmış gibi hareket ediliyor.

'MADDİ OLARAK ZARARA UĞRAMAKTA'

Yapılan bu haberler ve paylaşımlar beni ve ailemin her bir ferdini derinden etkiliyor inanın, hiç kolay bir şey değil, maddi ve manevi olarak zarara uğradığımızdan bahsetmiyorum bile.

130210819-fenomenler.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar