Tülin Hadi kimdir? CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı olduğu iddia edilen Tülin Hadi kaç yaşında, nereli?

Tülin Hadi kimdir? CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı olduğu iddia edilen Tülin Hadi kaç yaşında, nereli?
31 Mart 2024'te düzenlenecek olan yerel seçimler için partiler belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı. CHP'den İstanbul Kadıköy Belediye Başkan adayının Tülin Hadi olacağına dair iddialar öne sürüldü. Peki Tülin Hadi kimdir? CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı olduğu iddia edilen Tülin Hadi kaç yaşında, nereli?

Tülin Hadi kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Mart 2024'te düzenlenecek olan yerel seçimlerde İstanbul'daki kalelerinden biri olan Kadıköy'den kimin aday olacağını henüz açıklamadı. Ancak Tülin Hadi'nin olacağı yönünde iddialar bulunuyor. Peki Tülin Hadi kimdir? CHP Kadıköy Belediye Başkan adayı olduğu iddia edilen Tülin Hadi kaç yaşında, nereli?

TÜLİN HADİ KİMDİR?

Tülin Hadi, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Saint Michel Lisesi'nden 1987 yılında mezun olan Hadi, 1993 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi'nden de mezuniyetini tamamladı. Meslek hayatına Turgut Cansever’in bürosunda çalışarak başlayan Hadi, 1992-1994 yılları arasında bu deneyimi edindi. Cem İlhan ile birlikte, mesleki faaliyetini TeCe Mimarlık çatısı altında sürdürmektedir. Bilgi Üniversitesi'nde Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nde proje stüdyosu yürütücülüğü görevi de yapmakta olan Tülin Hadi ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında da jüri üyelikleri yapmıştır.

2003-2006 yılları arasında yayınlanan Design360 programının yapımcı/sunuculuğunu üstlenen Hadi, bu dönemde profesyonel yaşamına medya dünyasında da adım attı. 2006 yılında, Genç Mimar Ödülü'nü aldı.

TÜLİN HADİ'NİN BAŞARILARI VE ÖDÜLLERİ NEDİR?

Tülin Hadi, Cem İlhan ile birlikte tasarladığı projelerle öne çıkmıştır. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Rektörlük, BİM ve Kütüphane Binaları (2006) ile Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Yaşam Merkezi (2012) yapıları, Ulusal Mimarlık Yapı Dalı ödüllerini kazanmıştır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar