Tuğçe Tayfur, annesini paylaştı! İşte Yeşilçam güzeli

Tuğçe Tayfur, annesini paylaştı! İşte Yeşilçam güzeli
Yeşilçam'ın unutulmaz yıldızları arasında yer alan Necla Nazır, bir zamanların en güzel kadınları arasında her zaman özel bir yere sahip oldu. Son günlerde sosyal medyada dolaşan "Yeşilçam'ın en güzeli" anketiyle birlikte, Necla Nazır'ın gençlik yıllarına ait fotoğrafları yeniden gündeme geldi.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızlarından biri olan Tuğçe Tayfur, annesinin gençlik yıllarından fotoğrafları paylaşarak takipçilerini nostaljiye sürükledi. Listede Necla Nazır'ın adının bulunmaması üzerine Tuğçe Tayfur sessiz kalmadı. Annesinin Yeşilçam güzelleri arasında birinci olduğunu belirterek, "Hangi güzellikten bahsediliyor bilmiyorum, ancak 1973 yılında 365 hanımefendinin içinden birinci seçilen Necla Nazır, susmakla yetinirim. Bu arada yarışmada ikinci olan Gülşen hanımı da tebrik ederim" dedi.

Necla Nazır, kızının paylaşımının ardından yeniden gündeme gelirken, son halini merak edenler de arttı. Uzun yıllardır kameralardan uzak bir yaşam süren Necla Nazır'ın maneviyata yöneldiği biliniyor. Tuğçe Tayfur, annesinin artık ekranlara dönmeyi düşünmediğini belirterek, Necla Nazır'ın son halini paylaşmıştı.

9o9.jpg

90.jpg

ii.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar