Tuğba Ekinci'nin o sözlerine tepki yağdı: "Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Ahlaklı kadın olsalar bunlar olmaz"

Tuğba Ekinci'nin o sözlerine tepki yağdı: "Dayak yemek istemeyen kadın yer mi? Ahlaklı kadın olsalar bunlar olmaz"
Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programının konuğu oldu. Programda kadınları eleştiren Tuğba Ekinci kullandığı cümlelerle tepki çekti.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Tuğba Ekinci, Müge ile Gülşen'le 2.Sayfa programının bugünkü konuğu oldu. Ünlü şarkıcı canlı yayında bulunduğu açıklamalarla sosyal medyada büyük tepki çekti.

"KADIN KUYRUK SALLAMAZSA ERKEK BİR ŞEY YAPMAZ" DEDİ

"Genç kızlara sesleniyorum, toplu taşıma araçlarında kıyafetlerinize dikkat edin." ifadelerini kullanan Ekinci, "Kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz." cümlesiyle tepki çekti.

"ERKEKLER KADINLARDAN DAHA NAMUSLU"

"Erkekler kadınlardan daha namuslu. Kadınlar nerede, nasıl giyineceklerini bilmedikleri için başlarına böyle şeyler geliyor. " diyen Ekinci, "Kadınlar benim duruşumu örnek alsalar ne dayak yerler ne de başlarına bir şey gelir" ifadelerini kullandı.

İLETİŞİM UZMANI DAYANAMAYIP YAYINA BAĞLANDI

Şarkıcının açıklamaları sonrası yayına bağlanan İletişim Uzmanı Yelda Kırçuval ise konuşmasında 'Hiçbir kadın kıyafetinden dolayı ne şiddeti ne de tacizi hak etmiyor' açıklamasını yaptı.

"DAYAK YEMEK İSTEMEYEN KADIN YER Mİ?"

Yayının devamında "Erkek her zaman kadından üstündür. Dayak yemek istemeyen kadın yer mi?" ifadelerini kullanan Ekinci, "Çileden çıktığını anladığı an ya susar ya dayak atar. Dayak atamayacağını atamıyorsa susar" dedi.

"AHLAKLI, DÜZGÜN HAYATLARI OLAN KADINLAR OLSA BUNLAR OLMAZ"

"Ozan Güven, Ahmet Kural ve Mehmet Ali Erbil gibi vizyonlu insanların düşürüldüğünü düşünüyorum. Nasıl kadınları düşürüyorlar? Bizim erkeklerimizi de düşürüyorlar. " diyerek ünlü isimleri örnek veren Ekinci, "Bunlar ahlaklı, normal, düzgün hayatları olan kadınlar olsalar bunlar olmaz' ifadeleriyle izleyicilerden ve sosyal medyadan tepki yorumları aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar