Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aşk yaşadıklarını iddialarına yanıt verdiler

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz aşk yaşadıklarını iddialarına yanıt verdiler
Tuba Büyüküstün ve Murat Boz arasındaki aşk iddiaları günlerce konuşulmuş ve hala konuşulmaya devam ederken ikilinin İnstagram'da yeni bir fotoğrafı paylaşıldı. Samimi halleri dikkat çeken ünlü isimler, aşk iddialarına yanıt verdiler.

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un başrolünü paylaştığı 'Another Self' dizisinin çekimleri devam ediyor. Netflix'te yayınlanacak projenin diğer bir oyuncusu Burcu Alptekin, selfie yaptığı kareleri Instagram'dan yayınladı. Adları aşk dedikodularına karışan Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'un samimi karesi dikkat çekti.

"ASLINDA VE GERÇEKTE OLAN"

Çekimin son anlarında gözlerinin açık olduğu poza Alptekin, "Uzun bir gecenin ardından aslında ve gerçekte olan" diyerek, ikinci karede gözlerinin kapalı olduğu anı yayınladı.

640xauto-150.jpg

Büyüküstün, geçtiğimiz günlerde katıldığı Athena konserinde, "Arkadaşız. Adım herkesle yazılıyor" diyerek, Boz'la aşk haberlerini yalanlamıştı.

640xauto-1-073.jpg

Murat Boz da geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde objektiflere yaptığı açıklamada Tuba Büyüküstün'le aşk yaşadığı iddialarını yalanlamıştı. Ancak ikilinin samimi pozları ve geçtiğimiz aylarda Beykoz'da baş başa yemek yediği haberleri günlerce konuşulmuştu.

(MYNET)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar