TTF Ankara Tenis Merkezi "test turnuvasıyla" kapılarını açacak

TTF Ankara Tenis Merkezi "test turnuvasıyla" kapılarını açacak
Yapımında sona yaklaşılan Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Ankara Tenis Merkezi'nde, Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında "test turnuvası" düzenlenecek.

TTF Başkanı Cengiz Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Kupası 100. Yıl Masters Tenis Turnuvası'nın yarın başlayacağını belirtti.

Yeni tenis merkezinde ilk turnuva heyecanının yaşanacağını dile getiren Durmuş, "Yapımı devam eden tesisimizde, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken kortlarımızın denenmesi adına Cumhuriyet Kupası adıyla test turnuvası düzenleyeceğiz. Hem Cumhuriyetimizin 100. yılında bir faaliyet yapacağız hem de oyuncularımızla yeni tesisimizi tanıştıracağız. Tesisimizde yaşamaya başladığımız hafta olacak. Turnuvaya 398 sporcu kayıt yaptırdı. Yarın elemelerle başlayacak turnuva, 5 Kasım'da tamamlanacak." diye konuştu.

Merkezin uluslararası standartlarda akıllı bir tesis olduğunu vurgulayan Durmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Dünyanın en büyük organizasyonlarını yapmaya hazır bir tesise sahip olduğumuz için Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Ülkemizdeki gençlerimizin umudu, yetenekli çocuklarımızın evi, merkezi olacak bir tesis. Burası gelecekte konaklamasıyla da hizmet edebilecek bir yerimiz olacak. Burası aynı zamanda uluslararası kamp merkezi olacak. Uluslararası Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Federasyonunun kampları olacak. Dünyanın, Avrupa'nın en iyi sporcuları burada kamp yapacak. Uluslararası Tenis Federasyonu yetkilileri geldiğinde bu tesisten övgüyle bahsettiler, buradan hayranlıkla ayrıldılar. Yeni tesisimiz inşallah testi geçer. Esas büyük açılış için Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak'a durumu arz ettik. Tesisimiz tamamen hazır olduğunda inşallah muhteşem bir açılışla ülkemizin hizmetine sunarız."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar