Trump'ın yeni kitabı yok sattı! Ön siparişlerle Bestseller listesinde yer aldı

Trump'ın yeni kitabı yok sattı! Ön siparişlerle Bestseller listesinde yer aldı
ABD eski Başkanı Donald Trump'ın son çıkardığı, ünlülerin mektuplarını içeren "Trump'a Mektuplar" isimli kitabı gördüğü yoğun ilgiyle Amazon'un bestseller listesine girdi.

MEHMET AKİF ERDEM/GÜNBOYU

Dijital kitap platformu olan Amozon, ABD eski Başkanı Donald Trump''ın son çıkardığı ''Trump''a Mektuplar'' adı kitabı, en çok satanların yer aldığı bestseller listesine aldı.

99 dolardan satışa çıkan eski Başkanın anı kitabında, Kraliçe II. Elizabeth, Kral Cahrles, Oprah Winfrey ve Michael Jackson dahil bir çok ünlünün gönderdiği el yazması mektuplara yer verildiği bilgisi verildi.

Amazon sayfasında, "Trump''a Mektuplar, Başkan Trump ve ABD ve dünyayı şekillendiren sayısız dünya lideri, ünlüler, sporcular ve iş liderleri arasındaki inanılmaz özel yazışma koleksiyonunun bir bölümünü ortaya koyuyor" ifadelerine yer aldı.

Yayınevi Winning Team Publishing''in sayfasında ise "Başkan Richard Nixon''dan Prenses Diana''ya ve Hillary Clinton''dan Başkan Kim Jong Un''a kadar hiç bir kitap, ''Trump''a Mektuplar'' kadar tarihe bir bakış sunamaz!" sözleri yer aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar