Transfer sezonu başladığında Fenerbahçe'ye gelecek!

Transfer sezonu başladığında Fenerbahçe'ye gelecek!
Sırbistan basınından Blic'te yer alan habere göre Fenerbahçe kadrosunu Zenit ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Artem Dyzuba'yı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.
İsmail Kartal''la birlikte iyi bir çıkış yakalayan sarı-lacivertli ekip, üst üste galibiyetlerle ligde önemli bir ivme yakaladı. İkincilik yarışında önemli bir mesafe kat eden Fenerbahçe, Avrupa kupaları için iddialı bir kadro oluşturmayı planlıyor. Lig yarışında ikinci sırada olan Fenerbahçe en son 1-1''lik skorla Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım hem teknik direktör hem de transfer konusunda gaza bastı.
 
KIZILYILDIZ DA GOLCÜ İLE İLGİLENİYOR
 
Fenerbahçe''nin sezon başında transfer ettiği iki golcü oyuncu Mergim Berisha ve Serdar Dursun, taraftarı tatmin edemedi. Berisha''nın sezon başından bu yana etkisiz kalması ve istenen performansı gösterememesi, gözleri Serdar Dursun''a çevirdi. Gurbetçi golcü ise son haftalarda performansını yükselterek gol krallığı yarışında iddiasını sürdürse de, taraftarı memnun edebilmiş değil.
 

 
Fenerbahçe''nin renklerine katmayı düşündüğü golcü oyuncuyla Sırbistan''ın Kızılyıldız takımı da ilgilenirken, Kızılyıldız''ın genel müdürü Rus basınından Match TV''ye verdiği demeçte Dyzuba''yı transfer etmek istediklerini açıkladı. Haziran ayında sözleşmesi sona erecek Dyzuba, haberlere göre Zenit''ten bir yılı opsiyonlu iki yıllık bir teklif aldı.
 
Haberde Haziran ayından sonra istediği takıma bedelsiz olarak gidebilecek olan Dyzuba''nın da önceliğinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar