Alevlerin içinde kaldı! Küçük çocuğun zor anları kameralara yansıdı

Alevlerin içinde kaldı! Küçük çocuğun zor anları kameralara yansıdı
Kaldırımda duran trafoya çatal sokan 4 yaşındaki Çınar S. meydana gelen patlama sebebiyle kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. İstanbul Esenyurt'da gerçekleşen korkunç olayda, Çınar'ın elindeki çatalı trafoya soktuktan sonra trafonun patlaması ve olay sonrası ailesinin yaşadığı panik anları görüntülendi.

Patlamanın içinde kalan çocuk olayın şokuyla etrafa koşturdu. Çevredeki vatandaşlar ve çocuğun ailesi, vücudunda yanıklar oluşan çocuğa müdahalede bulunduktan sonra yaralanan çocuğu yoldan geçen bir araca bindirerek hastanenin yolunu tuttular. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi, olay yerinde güvenlik önlemleri alınırken birçok binada elektrik kesintisi yaşandı.

OLAY ANI KAMERADA

Esenyurt Battalgazi Mahallesi’nde 4 yaşındaki Çınar S.’nin elindeki çatalı trafoya soktuğu ve trafonun patladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, küçük çocuğun elindeki çatalı trafoya soktuğu, kısa süre sonra trafoda patlama meydana geldiği, küçük çocuğun şok içinde etrafta koşturduğu görülüyor. O sırada çevredeki vatandaşların ve çocuğun ailesinin yardıma geldiği, küçük çocuğun vücudunu suyla yıkadıkları kameralara yansıyor.

 

Olay sonrasında panikleyen babanın, anneyi sokak ortasında dövdüğü sonrasındaysa feryat ederek etrafa koşturdukları, küçük çocuğu kucaklayarak oradan uzaklaştıkları görülüyor.

Olayın yaşandığı anı gördüğünü ifade eden Mahmud Şamiye, “Bir ses geldi. Hemen dışarı çıktık. Baktık çocuğun elinde çatal. Trafoya sokmuş. Elinde patlamış. Anne ve babası geldi. Sonra bizim dükkana geldiler. Su istediler. Döktüm biraz. Yüzü, saçı hep siyah olmuş. Derisi soyulmuş. Hastaneye yoğun bakıma götürmüşler. Elektrik patladı. Şu an kestiler. Tamir yapıyorlar” dedi.

(İHA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar