Trabzonspor'dan güldüren yanıt!

Trabzonspor'dan güldüren yanıt!
Fenerbahçe, bu akşam oynanacak derbi öncesi 'Endişe Duyuyoruz' başlıklı bir açıklama yayınlamıştı. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ertuğrul Doğan'ın yanıtı şaşırttı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bugün saat 19.00''da Trabzonspor ile oynayacakları maça atanan yardımcı hakem Serkan Çimen''in bir süre önce bordo-mavili takım lehine hata yaptığını savunarak endişe duyduklarını dile getirmişti.

Fenerbahçe''nin "Endişe Duyuyoruz" başlığı ile maçın ikinci hakemi Serkan Çimen''i eleştiren açıklaması şu şekildeydi: "Serkan Çimen, futbol kamuoyunun da çok iyi bildiği üzere 12 Eylül 2022 tarihinde Yeni Adana Stadyumunda oynanan Adana Demirspor-Trabzonspor maçının yardımcı hakemi olarak görev yapmıştı. Çimen, bu maçta Adana Demirsporlu oyuncu Belhanda''nın bariz golünü iptal ettirerek Trabzonspor lehine maça damgasını vuran ve haftalarca tartışmaları devam eden skandal bir karara imza atmıştı" 

Bu açıklama üzerine Trabzonspor Asbaşkanı Ertuğrul Doğan, "İsterseniz Bahattin Duran''ı atasınlar, güzel asist yapıyordu :)"  diyerek fotoğraflı bir yanıt yaptı.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar