Trabzonspor şampiyonluğa böyle havlu attı

Trabzonspor şampiyonluğa böyle havlu attı
Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, son 10 dakikasına önde girdiği mücadeleden 4-3 mağlup ayrılarak şampiyonluk yarışında havlu attı.

Süper Lig'de 33. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Konyaspor'u konuk etti.Medical Park Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Konyspor'un 4-3'lük galibiyetiyle tamamlandı. Bordo - mavililer, bu sonuçla bitime 1 hafta kala şampiyonluk şansını yitirmiş oldu. Öte yandan önümüzdeki hafta Trabzonspor'un kaybedip Sivasspor'un kazanması durumunda Bordo Mavililerin ligi 3. bitirme ihtimali doğuyor.

Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri 42. dakikada Riad Bajic, 81. dakikada Shengelia, 88. dakikada penaltıdan Nejc Skubic  ve 90+1. dakikada Thuram kaydetti. Ev sahibi ekibin gollerini ise 12 ile 56. (p) dakikalarda Alexander Sörloth ve 61. dakikada Filip Novak kaydetti.

Süper Lig'de üst üste 3. maçında da kazanamayan Trabzonspor, 62 puanla 2. sırada yer aldı. Üst üste 2. galibiyetini alan Konyaspor ise 36. puanla 13. sırada yer alarak ligde kalmayı garantiledi.

Trabzonspor, gelecek hafta Kayserispor deplasmanına konuk olacak. Konyaspor ise Alanyaspor'u ağırlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar