Trabzonspor fırtınası Alanya'da farklı esti

Trabzonspor fırtınası Alanya'da farklı esti
Süper Lig'in 26. haftasında lider Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek ligde üst üste 4. galibiyetini aldı ve 37 yıllık şampiyonluk hasretini dindirmeye bir adım daha yaklaştı.
Süper Lig''in 26. haftasında lider Trabzonspor, Alanyaspor''un konuğu oldu. Bordo-mavililer zorlu geçmesi beklenen mücadeleyi ilk yarıda bulduğu gollerle 4-0 gibi farklı bir skorla rahat bir şekilde kazandı. Trabzonspor''a galibiyeti getiren golleri 5. ve 26. dakikalarda Anthony Nwakaeme, 36. dakikada Andreas Cornelius ve 39. dakikada Dorukhan Toköz kaydetti.
 
Alanyaspor''da 67. dakikada Wilson Eduardo bir penaltı atışından yararlanamadı. Bu sonucun ardından lider Trabzonspor ligde üst üste 4. galibiyetini alarak 63 puana yükseldi ve bir maçı eksik en yakın takipçisi Konyaspor''un 14 puan önünde liderliğini sürdürdü. Ligde 7 maç sonra kaybeden Alanyaspor ise 40 puanda kaldı.
 
Süper Lig''in 27. haftasında Trabzonspor sahasında Kayserispor ile karşılaşacak, Alanyaspor ise Konyaspor''u konuk edecek.
 

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça Trabzonspor başladı

4'' Nwakaeme ile Trabzonspor öne geçiyor.

14'' Trabzonspor ikinci gole çok yaklaştı ancak top fileleri bulmadı. 

16'' Alanyaspor, kullandığı kale vuruşundan golsüz döndü. 

26'' Nwakaeme ile Trabzonspor farkı ikiye çıkardı.

36'' Cornelius farkı 3''e çıkarıyor.

Alanyaspor 0 - 3 Trabzonspor

39'' Dorukhan, farkı 4''e çıkardı. 

Alanyaspor taraftarları Trabzonspor''u alkışladı. 

VAR incelemesinin ardından hakem santrayı gösterdi.

Alanyaspor 0 - 4 Trabzonspor

İlk yarı bitti.

ikinci yarı başladı

46'' Karşılaşmada ikinci yarı başladı.
 
49’ Joao Novais önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Joao Novais tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
 
57’ Aytemiz Alanyaspor takımından Juanfran sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

63’ Aytemiz Alanyaspor takımı Juanfran ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Juanfran tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

67’ Alanyaspor’da Wilson Eduardo, penaltı vuruşundan yararlanamadı.

71’ Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Daniel Candeias ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar