Trabzonspor'dan F.Bahçe'ye yıldız göndermesi

Trabzonspor'dan F.Bahçe'ye yıldız göndermesi
Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala sosyal medya rekabeti başladı bile... Son şampiyonu Trabzonspor, sosyal medya hesabında Fenerbahçe'ye yıldız üzerinden taş attı...

38 yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig''de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor, yeni sezondan itibaren 5 yıldızlı logo kullanacağını açıklayan Fenerbahçe’ye göndermede bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Kulübümüz, bu sezon itibariyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulduğu 1923 yılından bugüne kadar uzanan 100 yıllık sürede kazandığı 28 Türkiye Şampiyonluğu’nun karşılığı olan beş yıldızlı logo kullanımını hayata geçirmiştir. Değerli paydaşlarımız olan tüm basın yayın kurum ve kuruluşlarından, Kulübümüzün bu kararına hassasiyetle yaklaşmalarını; armamızı mecralarında aşağıda yer alan şekliyle kullanmalarını rica ediyoruz" ifadelerini kullanarak 5 yıldızlı logonun kullanılmasını talep etmişti. 

Bu açıklamanın ardından Karadeniz temsilcisinin sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı paylaşımda "Taraftarlarımızdan gelen yoğun sorular üzerine bilgilendirme: Armamızdaki şanlı yıldızımızı kontrol ettik, hala yerinde. Merak etmeyin, içiniz ferah olsun şampiyon takımın taraftarı” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar