Trabzonluları çıldırtacak istek: O kulüp, lig tescil edilmesin dedi

Trabzonluları çıldırtacak istek: O kulüp, lig tescil edilmesin dedi
Şampiyonluğa gün sayan Trabzonspor taraflarını kızdıracak bir istek, geçtiğimiz günlerde küme düşen Süper Lig ekibi Altay'dan geldi. Bir açıklama yayınlayan kulüp yönetimi, "Ligi hangi hak, hukuk ve adalet duygusuyla tescil edeceksiniz?" diye sordu.

Spor Toto Süper Lig''de şampiyonluk kutlamaları için hazırlık yapan Trabzonspor taraftarını öfkelendirecek bir gelişme yaşandı. Süper Lig''de düşme hattının 10 puan gerisinde kalan ve küme düşmesi kesinleşen Altay''dan ligin kaderine ilişkin bir açıklama yapıldı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklama, "Gün, Türk Futbolundaki Ahlak Meşalesini Yeniden Yakma Günü" başlığıyla yayımlandı. Yapılan açıklamada, son dönemde yaşanan bazı hakem istifalarına yer verilirken, ligin bu şekilde tescil edilmesinin hakkaniyetle bağdaşmayacağı vurgulandı.

Altay Spor''un internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tam 13 farklı maçta aleyhimize çalınan düdükler nedeniyle puanları elinden alınan Büyük Altay''ımızın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Türk futboluna kaybettirdiğiniz güven duygusunu nasıl geri kazandıracaksınız? Kamuoyunun vicdanı olarak sesleniyoruz size. Derdimiz düşmek kalmak değil, bunlar geçici. Biz Büyük Altay''ız asla vazgeçmeyiz. Fakat adalet ve güven duygusunu yitirmiş bir kulüp olmak istemiyoruz. Bu düzenin bir parçası olmadığımızı haykırmak için yazıyoruz size. Derdimiz, şampiyonluğu hak eden Trabzonspor değil. Ancak geri kalan diğer tüm kulüplerin haklarını da teslim etmek zorundasınız. Türk futbolunda bembeyaz bir sayfa açacak güç ve yetkiniz var, inancınız da olsun.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar