16 yıldır yemek yemiyor su bile içmiyor: Doktorları hayrete düşüren olay!

16 yıldır yemek yemiyor su bile içmiyor: Doktorları hayrete düşüren olay!

Etiyopya'da yaşayan bir genç kadın, 16 yıl boyunca beslenmeden ve su içmeden yaşadığını iddia ederek doktorları hayrete düşürdü.

Etiyopya'da, beslenmeden ve su içmeden 16 yıl boyunca yaşadığını iddia eden bir genç kadın, doktorları şaşkına çevirdi.

Etiyopya'nın izole bir bölgesinde yaşayan Muluwork Ambaw, 16 yıldan fazla bir süredir hiçbir şey yemediğini veya içmediğini iddia ediyor. Hatta 10 yaşındayken yeme veya içme ihtiyacının tamamen sona erdiğini ve o zamandan beri hiçbir şey yemediğini belirtiyor. Ambaw, son yediği şeyin mercimek yemeği olduğunu ifade ediyor. "Ailemle birlikte yaşıyordum ve kahvaltı yapmam için beni okula gönderdiler. Ancak ben yemek yedikçe numara yapıyordum. Suya veya herhangi bir yiyeceğe karşı iştahımı kaybetmiştim" diye açıklıyor.

56.webp

TUVALET İHTİYACI OLMUYOR!

Muluwork, Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki doktorlar tarafından muayene edildi. Üç yıllık testlerin ardından doktorlar sağlığının mükemmel olduğunu belirtti, ancak sindirim sisteminde yiyecek, su veya atık madde bulunmadığını tespit ettiler. Bu durum, idrar yapma veya dışkılama ihtiyacı olmadığı anlamına geliyordu.

Ambaw, ayrıca Dubai ve Katar'da ruh sağlığını test eden doktorlarla görüştüğünü ve onlarda herhangi bir sorun bulunmadığını ifade etti. Ailesi için yemek hazırladığını, ancak kendisinin hiçbir şey yemediğini dile getirdi. "Bu Tanrı'nın işi" diyerek durumu açıkladı.

İlgili Haberler