Trabzon’da geçimini palyaçoluk yaparak kazanan genç kendisine düzenli olarak ceza kesilmesine isyan etti

Trabzon’da geçimini palyaçoluk yaparak kazanan genç kendisine düzenli olarak ceza kesilmesine isyan etti
Trabzon’da geçimini palyaçoluk yaparak kazanan Murat Can Güngör, düzenli olarak kendisine 610 lira ceza kesilmesine isyan ederek yardım istedi.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

2 yaşından 18 yaşına kadar yetiştirme yurdunda kalan ve geçimini palyaçoluk yaparak kazanan Murat Can Güngör, Trabzon'da sürekli kendisine ceza kesilmesine tepki gösterdi. Güngör, kendisine destek olunması için bir video yayınlayarak "Tek suçum çocukları ve insanları eğlendirmek. Sosyal hizmetlerde büyüdüm, reşit olduktan sonra sokak sanatına başladım. Düzenli olarak bana kabahatler kanunu diyerek bana 610 lira ceza kesiyorlar. Beni polislerle birlikte alacaklarını söyleyerek tehdit ediyorlar. Yardımınıza ihtiyacım var" dedi.

Güngör, videosunda şunları söyledi:

Biraz önce Uzun Sokak’ta çalışıyordum. Yanımda iki çocuk vardı, koşarak yanıma gelip bana ceza kestiler. Düzenli olarak bana kabahatler kanunu diyerek bana 610 lira ceza kesiyorlar. Ben nasıl bir suç işlediğimi de bilmiyorum. Tek suçum çocukları ve insanları eğlendirmek. 2 yaşımdan 18 yaşıma kadar sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumunda büyüdüm. Reşit olduktan sonra sokak sanatına başladım. Sanatımla beraber insanların yüzüne gülücükler saçmaya devam ederken karşıma engel çıkıyor. Bu üslupları çok yanlıştı. Beni polislerle birlikte alacaklarını söyleyerek tehdit ediyorlar. Polislik ne suç işledim onu da bilmiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var, bu videomu beğenin, paylaşın. Yardımınıza ihtiyacım var.

888.jpg

aaaa.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar