Trabzon’da 400 kişi yemekten zehirlendi

Trabzon’da 400 kişi yemekten zehirlendi
Trabzon’un Arsin İlçesi'nde bulunan Yeşilyalı Kuran Kursu'nda düzenlenen törende öğle saatlerinde dağıtılan yemekten yiyen yaklaşık 400 kişi zehirlendi.

Edinilen bilgilere göre; Trabzon Arsin’deki Yeşilyalı Kuran Kursu’nda düzenlenen hafızlık töreninde etkinliğe katılan yaklaşık 400 misafire pilav, et kavurma, ayran ve tatlıdan oluşan ikramlarda bulunuldu. Organizasyon sonrasında etkinliğe katılan yaklaşık 400 kişi yaşadıkları mide bulantısı, kusma, ishal gibi şikayetlerle Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi ve Arsin Sağlık Ocağı’na başvurdu.

Trabzon Valiliği yaşanan olay sonrasında açıklama yaptı. Açıklamada, “İlimiz Arsin ilçesinde Yeşilyalı Kuran Kursu’nda yapılan mezuniyet töreninde ikram edilen yemekten yiyenlerin bir kısmı, bir süre sonra bulantı, kusma gibi şikayetlerle sağlık kuruluşlarımıza başvuruda bulunmuştur. Hastanelerimize başvuruda bulunan toplam 188 kişiden 7 kişinin takip amaçlı yatışları yapılmıştır. Diğerlerinin tedavileri ayakta yapılarak taburcu edilmişlerdir. Olayla ilgili inceleme başlatılmıştır” denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar