Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başladı

Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başladı
Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu, 30 ülkeden 171 sporcu ile 4 gün boyunca gerçekleştirildi.

Tour of Mersin, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından organize edildi ve Anamur ilçesindeki Anemurium Antik Kenti'nde başladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yarış öncesi yaptığı konuşmada, sporcuların muhteşem güzergahlarında pedal çevireceklerini ifade ederek, "Tour of Mersin’in 4 farklı güzergahı, büyüleyici manzaralar sunuyor. Yurt dışından gelen 146 sporcu, Mersin’in uluslararası alanda tanınması için bu deneyimlerini ülkelerine anlatmalılar" açıklamasında bulundu.

Tour of Mersin Uluslararası Bisiklet Turu başladı

Tour of Mersin, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Mersin'in tanıtımına önemli katkılar sağlayan bir uluslararası bisiklet turu etkinliğidir. Bu yıl 6. kez düzenlenen etkinlik, Mersin'in güzelliklerini ve spor potansiyelini uluslararası alanda tanıtmayı amaçlamaktadır. Anamur ilçesindeki tarihi Anemurium Antik Kenti'nde başlayan tur, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de katılımıyla start aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar