TOKİ'yi sollayan kıçırılmayacak fırsat: Sudan ucuz tapu sahibi olacaksınız

TOKİ'yi sollayan kıçırılmayacak fırsat: Sudan ucuz tapu sahibi olacaksınız
Emlak piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Konut fiyatlarının yükselmesiyle birlikte, arsa ve arazi taleplerinde belirgin bir artış gözlemleniyor. Ev sahibi olma hayali kuran milyonlarca vatandaş, uygun fiyatlı arsa ve arazilerin peşinde koşuyorlar.

Uygun konut fırsatlarıyla takip edilen Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yanı sıra Milli Emlak da harekete geçti.

arsa8678.jpg

KELEPİR ARSA VE HOBİ BAHÇELERİ SATIŞTA

TOKİ'nin alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projeleriyle tanınması kadar, konut imarlı arsa satışlarıyla da ön plana çıkıyor.

Milli Emlak da söz konusu tapu fırsatlarına ilişkin harekete geçti. Atıl durumda olan hazine arazileri, arsalar, hobi bahçeleri ve lojmanlar gibi çeşitli taşınmazlar satışa sunuldu.

Özellikle düşük maliyetle tapu sahibi olmak isteyenler için kelepir ilanlar ön plana çıktı. Bu ilanlar, ev sahibi olma hayali kuranlar için cazip fırsatlar sunarken, emlak piyasasında da hareketliliği artırıyor.

Hem TOKİ'nin hem de Milli Emlak'ın bu şekildeki girişimleri, konut sahibi olmak isteyenler için yeni umut kapıları açıyor.

arsavcv.jpg

5 YIL EMLAK VERGİSİNDEN MUAF

Milli Emlak, çevre, şehircilik ve iklim değişikliği politikalarına uygun bir şekilde hizmet veriyor. Hazineye ait olan ve atıl durumda bulunan taşınmazları piyasa fiyatının oldukça altında uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar aracılığıyla, her bir taşınmazın satış detaylarına kolayca erişilebiliyor. İhale yöntemiyle gerçekleşecek satışlarda, ihale tarihleri ve şartları da detaylı bir şekilde ilan ediliyor. Ayrıca, satın alınan taşınmazlar için 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti sağlanırken, ödeme kolaylıkları da sunuluyor. İlgilenenler istedikleri taşınmazı 24 eşit taksitte ödeyebilecekler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar