TOGG'da ilk teslimat Erdoğan ailesine

TOGG'da ilk teslimat Erdoğan ailesine
Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teslim edildi. Teslimat töreni sırasında konuşan Erdoğan, Togg'un bugün itibariyle yollarda olacağını söyleyerek ''Bugün milletimizin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ediyoruz.'' dedi.

Yerli otomobili Togg''da teslimat süreci başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın eşi Emine Erdoğan ile beraber verdikleri ilk sipariş olan Anadolu kırmızısı Togg teslim edildi.

Anadolu renk akıllı cihazın ruhsat ve anahtarı, özel teslimat kutusu içinde Emine Erdoğan’a takdim edildi.

İkinci Gemlik rengi aracın ise Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın makam aracı olarak kullanılacağı öğrenildi.

NTV''nin aktardığına göre Beştepe''deki törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''''Bugün milletimizin 60 yıllık hayalinin gerçeğe dönüşmesine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Türkiye Yüzyılı''nın ilk meyvelerinden olan Togg''un ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

''''RABBİM TEKERİNE TAŞ DEĞDİRMESİN''''

Tasarımı, fabrikası yapıldı, üretildi ve satışa çıktığı ilk gün Togg sipariş rekorları kırdı. Togg tüm testleri alnının akıyla vermiş özel bir otomobildir. Togg, ülkemizin teknolojik gelişiminin, ekonomik kalkınmasının ve küresel itibarının sembolü olarak doğmuş, gelişmiş ve bugünkü seviyesine gelmiştir. İnşallah bugünden itibaren Togg''u yollarda görmeye başlıyoruz. Yolun da bahtın da açık olsun diyorum Togg, Rabbim tekerine taş değdirmesin diyorum.''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar