TOGG T10X'nin kar pistindeki performansı olağanüstü: Herkesi büyüledi!

TOGG T10X'nin kar pistindeki performansı olağanüstü: Herkesi büyüledi!
Türkiye'nin çeşitli şehirlerindeki sabit ve mobil deneyim merkezlerinde ziyaretçilerle buluşan TOGG T10X, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor.

Türkiye'nin mobilite sektöründe hizmet veren küresel bir teknoloji markası olan TOGG, 20 Ocak'tan itibaren yeni siparişleri almaya başladığı T10X modelini Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Gaziantep'ten Samsun'a, İzmir'den Diyarbakır'a kadar Türkiye'nin her köşesindeki kullanıcılar, T10X ile tanışma fırsatı buluyor. TOGG, aynı zamanda Erciyes Kayak Merkezi'ndeki Magna Hotel'de kurulan mobil deneyim merkezinde de ziyaretçilerle buluşuyor.

Tekir Gölü çevresinde oluşturulan özel pist alanında kullanıcılar, T10X'in heyecan verici deneyimini yaşarken performansıyla dikkat çekiyor. Zorlu hava koşullarında bile kararlılıkla ilerleyen T10X, kullanıcıların yol tutuşu, güvenlik ve konfor konularında tam not verdiği bir deneyim sunuyor. Erciyes Kayak Merkezi'ndeki deneyim merkezi ve özel pist alanı, mart ayının sonuna kadar ziyaretçilere açık olacak.

253.webp

ÇEKİLİŞ YOK, KISA SÜREDE TESLİM VAR!

2024 yılında sipariş veren kullanıcılar, T10X'lerini çekiliş olmadan, sipariş sırasına ve tercih ettikleri konfigürasyon özelliklerine bağlı olarak kısa sürede teslim alabiliyorlar. 2024 üretim yılı T10X'lerdeki donanım versiyonları ve içerikleri şu şekildedir:

1. Standart 18 inç jantlara sahip olan V1 donanım tipi, kablosuz şarj, anahtarsız giriş, akıllı telefonla erişim altyapısı, karartmalı arka camlar ve otomatik kararan iç dikiz aynası gibi özelliklerle birlikte "teknoloji ve konfor" paketiyle sunulmaktadır. Kullanıcılar, istedikleri takdirde arkadan itişli V1 donanım tipini uzun menzil seçeneğiyle de tercih edebilirler.

1256.webp

2. Standart 19 inç jantlara sahip olan V2 donanım tipi ise V1'de sunulan özelliklere ek olarak elektrikli, ısıtmalı ve hafızalı ön koltuklar, elektrikli bagaj kapağı, çevre görüş park kamerası, otomatik park asistanı, suni deri koltuklar ve ön cam ile ısıtmalı arka koltuklar gibi özellikleri içeren "kış paketi" ve acil durumlarda otomatik olarak devreye giren çocuk tespit sistemi ile birlikte standart olarak sunulmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar