TOGG İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı

TOGG İstanbul Havalimanı'nda görücüye çıktı
Türkiye’nin yerli ilk otomobili olan TOGG, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar arındırılmış salonda sergilendi ve büyük ilgiye maruz kaldı. İşte detaylar….

TOGG, İSTANBUL HAVALİMANI’NDA GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

TOGG, Şubat 2023 gibi doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan C SUV aracını banttan indirmeye hazırlanıyor. “Konsept Akıllı Cihaz” olarak adlandırılan otomobil bugün ise İstanbul Havalimanı’nda görücüye çıktı.

Yerli ve yabancı yolcuların beğenisine sunulan C SUV elektrikli akıllı otomobil beklenenden daha çok ilgi ve beğeni aldı. Yılbaşına kadar İstanbul Havalimanı’nda konsept akıllı cihaz olarak tanımlanan aracının sergisine devam edileceği de edindiğimiz bilgiler arasında.

-YABANCI YOLCULARDAN TOGG''A BÜYÜK İLGİ

İstanbul Havalimanı’nda pasaport kontrolleri tamamlandıktan sonra geçiş sağlanan alanda TOGG tüm yolcular görebiliyor. 

TOGG u gören turistlerin yorumları ise genellikle “ Arabanın bu kadar güzel olmasına şaşırdım. Dış dizaynı ve tasarım oldukça ilgi çekici. Kapıları çok marjinal. Dünya markalarına ait arabaları anımsatıyor. İlk gördüğününüz anda ilginizi çekiyor, bakmak istiyorsunuz.” şeklinde ifadeler içeriyor.

-TOGG ALMAYI DÜŞÜNÜYORLAR

İstanbul Havalimanı içerisindeki sergi alanında aracı gören yabancı yolculardan biri ise; “4-5 yılıdır elektrik araba kullanıyorum. Birçok modelini kullandım oğlumla beraber. Hastasıyız elektrikli arabaların.Tesla''da gözümüzü açtık. Şu nda Türkiye’de iki tane daha aldık. Togg’uda bekliyoruz. Arabayı gördüm. Çok güzel çok şık. Oturmak bakmak lazım. Sürüp yol tutuşuna bakmak lazım. Tasarımı çok şık. Çok beğendik. Almayı da düşünüyorum.” İfadesini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar